Αρχική

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Γυναικεία μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014


Γυναικεία μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014
H μόδα του επόμενου χειμώνα
Είναι καλοκαίρι, αλλά όλοι προετοιμάζονται για το χειμώνα.
 Όταν λέμε όλοι, δεν εννοούμε όλοι, αλλά όλοι όσοι έχουν σχέση με τη μόδα. Όταν λέμε όλοι όσοι έχουν σχέση με τη μόδα, εννοούμε όσοι μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, γιατί στην Ελλάδα οι περισσότεροι με τα περσινά θα την βγάλουν... άντε να κάνουν και κάποιες μεταποιήσεις για να είναι της μόδας... για όσους ενδιαφέρονται ακόμη γι΄αυτό...


Τα βασικά της γυναικείας μόδας για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2013-2014
-Boucle πλεκτά, pencil φούστες σε minimal μπλε, υπερμεγέθη παλτά σε θαμπό floral print.
-Έντονη επιρροή από τη δεκαετία του '80. Μεταλλικές αποχρώσεις με χρυσό και ασήμι στα ρούχα και στα αξεσουάρ κυριαρχεί, ενώ η γεωμετρικότητα με έντονους ώμους, με όγκο στην περιφέρεια, σε παντελόνια και φούστες.
-Κομμάτια σε κλασικές αποχρώσεις, φούστες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, πιο χαλαρές γραμμές και τσάντες φάκελοι να κρατιούνται και μέσα στην ημέρα.
-Μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και μοιάζουν με κάλτσες και φοριούνται με mini φούστες. Μπερδεύεται το κλασικό με το μοντέρνο.  Οι κάπες είναι της μόδας με κουκούλες και τα μάλλινα πανωφόρια δίνουν και παίρνουν.
-Το ανδρόγυνο ύφος μέσα από λιτές γραμμές, oxfords παπούτσια, ankle boots, κλειστά πουκάμισα ψηλά στο λαιμό συνδυασμένα με φορέματα, ζιπ κιλότ και δερμάτινα παντελόνια που μοιάζουν με αθλητικές φόρμες. Και αυτά είναι της μόδας.


-Για όσες επιμένουν στην θηλυκότητα  ένα σκίσιμο στο πλάι της φούστας, ένα ωραίο ντεκολτέ κι ένα ζευγάρι γόβες αρκούν για να σαγηνεύουν και τους πιο απαιτητικούς.
-Ρούχα με glam - rock στοιχεία, με στοιχεία punk για όσες αγαπούν το εκκεντρικό ντύσιμο.
-Τα prints και οι διαφάνειες και ο συνδυασμός δέρματος με φούτερ είναι ένας από τους συνδυασμούς που θα κυριαρχήσει.
-Τα  δερμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα συνδυασμένα με λευκά πουκάμισα, παλτό και γούνινα πανωφόρια σε λαδί και μπεζ αποχρώσεις και η ασπρόμαυρη διχρωμία θα είναι το  απόλυτα chic ντύσιμο.
-Τα φορέματα σε 30s γραμμές σε συνδυασμό με φλατ παπούτσια σε αντρική γραμμή, μεταξωτά αέρινα φορέματα με avant garde κοσμήματα και μεταξωτά βραδινά φορέματα με πρωινές τσάντες κάνουν εμφάνιση.
-Στενά παντελόνια με μεσάτα εντυπωσιακά σακάκια και μπότες μέχρι το γόνατο. Το μπλε - μαύρο συνυπάρχουν και δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξετε το πάνω μέρος του συνόλου με κοσμήματα στο λαιμό.


-Οversized γραμμές σε κοστούμια, παντελόνια, σακάκια και φορέματα. Είναι η αίσθηση της ελευθερίας μέσα από ρούχα που οι καμπύλες του σώματος εξαφανίζονται.
-Ρίγα παντού! Συντηρητικά και διαχρονικά ρούχα με γκρι ρίγες, αντρικές γραμμές ακόμη και στις φούστες και μακριές οversized μπλούζες, σε μορφή φορέματος.
-60s διάθεση με στενές pencil φούστες που τονίζουν τη μέση και τη σιλουέτα φορεμένες με κοντά πουλόβερ επιτρέποντας στη διχρωμία να παίξει το ρόλο της.
- Ίσιες λιτές γραμμές με μεταλλικά στοιχεία που όταν χρειάζονται δίνουν λάμψη και βασικό χαρακτηριστικό τα εντυπωσιακά, ζεστά πανωφόρια. Χρώμα, το λευκό και πάλι.
-Τα μεταξωτά υφάσματα σε φορέματα τονίζουν την σέξι πλευρά του εαυτού της γυναίκας και τα φουσκωτά μπουφάν έρχονται να ρίξουν τους τόνους και να δώσουν ισορροπία.
- Κοντά φορέματα, Α γραμμές, κλειστά πουκάμισα, μπλούζες και Peter pan γιακάδες επικρατούν και φέτος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου