Αρχική

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πόσο καλή μπορεί να είναι μια γυναίκα στο σεξ;


Αυτό αναρωτιούνται οι άνδρες όταν γνωρίζουν μια ωραία γυναίκα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε για το πόσο καλή μπορεί να είναι μια γυναίκα στο σεξ, δεν έχετε παρά να μάθετε την ηλικία της.
Εάν είναι από 31 μέχρι 45, έχει πολλές πιθανότητες να είναι όχι απλά καλή, αλλά δυναμίτης και ηφαίστειο!
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Hackensack, New Jersey στις ΗΠΑ, ύστερα από έρευνα που έκαναν σε περισσότερες από 500 γυναίκες.
Διαπίστωσαν λοιπόν ότι μια γυναίκα είναι σεξουαλικά περισσότερο ενεργή και απολαμβάνει το σεξ, από τα 31 της μέχρι τα 45 της. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν, επίσης, ότι οι γυναίκες μέσης, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους ενώ γνωρίζουν το σώμα τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι. Οι καλύτερες δε επιδόσεις τους είναι ανάμεσα στα 31 μέχρι 45.
Η απόλαυση που νιώθει στο σεξ η ομάδα των γυναικών 31-45, φθάνει το 87%. Το ποσοστό απόλαυσης στην προηγούμενη ηλικιακή ομάδα 18-30 φτάνει το 80% (δηλαδή 2 στις 10 δεν ικανοποιούνται), ενώ αίσθηση για την σεξουαλική δραστηριότητα και την απόλαυση που νιώθουν, προκαλεί η ηλικιακή ομάδα 46-54. Το ποσοστό εκεί φθάνει το 75%.
Βιβλιογραφία
Sammy Elsamra, Michael Nazmy, David Shin, Harry Fisch, Ihor Sawczuk, Debra Fromer. Female sexual dysfunction in urological patients: findings from a major metropolitan area in the USA. BJU International, 2010;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου