Αρχική

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σεξ στη θάλασσα


Σεξ στη θάλασσα - KamaSEAtra
Η λέξη σεξ είναι στενά συνδεδεμένη με το υγρό στοιχείο και τη "Γαλάζια Λίμνη΄΄.
Είναι ο ήλιος, είναι το καλοκαίρι, είναι οι διακοπές,  είναι η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας...
Το καλοκαίρι αυξάνει τη θετική διάθεση,  αλλά και... τη λίμπιντο, με αποτέλεσμα η σεξουαλική επιθυμία να εκφράζεται τόσο έξω, όσο και μέσα στο νερό.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι το σεξ στη θάλασσα αποτελεί επένδυση για τη σχέση του ζευγαριού και το θυμούνται για πάντα!
Το υγρό στοιχείο, είτε πρόκειται για πισίνα, για το μπάνιο ενός σπιτιού ή τη θάλασσα, μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ευεξίας ή να αποτελέσει μέσο ίασης από σωματικές παθήσεις.
Η σεξουαλική επαφή μέσα στο υγρό στοιχείο, αποτελεί από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία. Δημιουργεί μιας ιδιαίτερη αίσθησης ελευθερίας που προκύπτει όχι μόνο από την περίσσεια ελεύθερου χρόνου, αλλά και από την άμεση οπτική επικοινωνία των εραστών μεταξύ τους. Ωστόσο, η πολλές φορές έντονη ερωτική διάθεση μέσα στο νερό εξηγείται και από οργανικής απόψεως, καθώς έχει αποδειχθεί ότι όταν το ανθρώπινο σώμα βρίσκεται μέσα σε υγρό περιβάλλον σε ηρεμία οι καρδιακές σφύξεις είναι έως και 50% λιγότερες, ευνοώντας έτσι όχι μόνο τη χαλάρωση αλλά και την σεξουαλική διάθεση.
Οι δυσκολίες
Παρόλο που το sex στο νερό είναι άκρως ερεθιστικό υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα.
1. Προφυλακτικό.  Νερό και προφυλακτικά δεν πάνε μαζί. Το νερό επηρεάζει την αντοχή του προφυλακτικού. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αυξάνεται περισσότερο ο κίνδυνος να γλιστρήσει και να βγει από τη θέση του. Από τη μια τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα: Ο έρπητας, η σύφιλη, η βλεννόρροια, τα χλαμύδια, το μαλακό έλκος, αλλά και σοβαρότερα νοσήματα, όπως η ηπατίτιδα Β και ο ιός HIV και από την άλλη η πιθανότητα μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης. Βέβαια το σπέρμα υπόκειται στη σπερματοκτόνο δράση του θαλασσινού νερού, παρόλα αυτά οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης δεν είναι σπάνιες.
2. Ο κόλπος. Το νερό, ξεβγάζει τα φυσικά λιπαντικά του γυναικείου σώματος και απαιτείται λιπαντικό gel, που δε θα μπορεί να διαλυθεί στο νερό, όπως η βαζελίνη. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι το νερό που μπαίνει και βγαίνει στον κόλπο μπορεί να της προκαλέσει μόλυνση (κολπίτιδες και τραχηλίτιδες). Μία καλή εναλλακτική λύση είναι ο στοματικός έρωτας. Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα εκδήλωσης κολεόσπασμου, δηλαδή  σύσπαση των μυών που βρίσκονται στην είσοδο του κόλπου, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του πέους μέσα σε αυτόν (στενότητα κόλπου, φυσική έλλειψη λίπανσης της περιοχής κ.λπ, εισχώρηση μεγαλύτερης της δέουσας ποσότητας κρύου νερού στον κόλπο).
3. Η άμμος. Με κάποιο τρόπο, η άμμος βρίσκεται σε σημεία που δε θα έπρεπε κι αρχίζει να τρίβεται στις περιοχές που δεν πρέπει. Γι' αυτό, απαιτείται μια μεγάλη πετσέτα ή κουβέρτα στην παραλία.
4. Το κύμα. Θα πρέπει να είστε πολύ καλοί κολυμβητές και προσέξτε να μη σας παρασύρει κανένα ρεύμα.
5. Οι άλλοι: Το sex αποτελεί παρανομία όταν γίνεται σε δημόσια μέρη.
Στάσεις για σεξ στο νερό
Στάση νερού: Εκείνος κρατά τους μηρούς της με τα χέρια και την ανασηκώνει. Εκείνη πλέκει τα πόδια της γύρω από τη μέση του.
Στάση άμμου: Η ιεραποστολική στάση δεν ενδείκνυνται για τεχνικούς λόγους. Η καλύτερη στάση είναι εκείνος από κάτω κι εκείνη από πάνω, για την προφύλαξη από την άμμο.
Στάση πισίνας με τζακούζι:  Εκείνη όρθια στον τοίχο, σε στάση πισωκολλητού, μπροστά στο ακροφύσιο του τζακούζι. Το νερό που εκτοξεύεται με πίεση θα της δώσει έναν απολαυστικό κλειτοριδικό οργασμό, την ίδια στιγμή που εκείνος θα βοηθάει στην απόλαυση. 
Το σεξ στη θάλασσα αποτελεί επένδυση για τη σχέση σας. Θα το θυμάστε για πάντα!
Βιβλιογραφία
KamaSEAtra: Secrets of Sex in the Sea Sheree Marris, author of KamaSEAtra: Secrets of Sex in the Sea.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου