Αρχική

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Αγγελικό ρέικι


Το Αγγελικό Ρέικι είναι μια απόλυτα ασφαλής, φυσική και μη παρεμβατική θεραπευτική μέθοδος πολλαπλών διαστάσεων. 
Επαναφέρει αρμονικά την ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα ισχυρό βοήθημα προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης.
Βασισμένο επάνω στη γνώση του παραδοσιακού Reiki (Usui Shiki Ryoho), με το Αγγελικό Reiki αφήνεστε στην καθοδήγηση της στοργικής δύναμης και της σοφίας του βασιλείου του Φωτός που αποτελείται από τους Αγγέλους, τους Αρχαγγέλους και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους.
Με την ισχύ της Αγγελικής δόνησης στα πολυδιαστασιακά του αρχέτυπα και με την ιερότητα του κλασικού Reiki, το Αγγελικό Reiki δονείται ιδιαίτερα ψηλά, ανεβάζοντας σταθερά τη συνειδητότητα του δέκτη, αλλά και του δότη.
Οι μυήσεις γίνονται από τους ίδιους τους Αρχαγγέλους και διευρύνουν διαμέσου του χρόνου και του χώρου τη ροή της θεϊκής ενέργειας σε όλους όσους συμμετέχουν. Τα σύμβολα κωδικοποιούνται στο φωτεινό σώμα του μυούμενου και ενεργοποιούνται με την πρόθεσή του, χωρίς να χρειάζεται να τα αποστηθίσει.  
Αναπόσπαστο μέρος των συντονισμών είναι η εδραίωση της συνεργασίας του μυούμενου με έναν συγκεκριμένο Άγγελο Θεραπευτή που θα βρίσκεται πάντα δίπλα του ως καθοδηγητής.
Η εκμάθηση του Αγγελικού Reiki, χωρίζεται σε 2 επίπεδα που αποτελούνται από 4 βαθμούς (Ι, ΙΙ & ΙΙΙ, ΙV) και 4 συντονισμούς – έναν για κάθε βαθμό.
Το κάθε επίπεδο περιλαμβάνει 2 βαθμούς και γίνεται σε 2 μέρες.
Έχοντας κάποιος μυηθεί στον 1ο & 2ο Βαθμό Αγγελικού Reiki είναι ένας άρτιος θεραπευτής.
Όταν πια έχει μυηθεί και στο 2ο Επίπεδο, δηλαδή στο 3ο & 4ο Βαθμό Αγγελικού Reiki, είναι σε θέση να μυήσει άλλους.

emedi life coaching


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου