Αρχική

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Είναι αλήθεια ότι μας ψεκάζουν;


Αεροψεκασμοί
Οι χημικές γραμμές είναι γραμμές εναιωρήματος από βάριο, αλουμίνιο και πολυμερή (ινίδια) πυριτίου που απελευθερώνονται κατά χιλιάδες τόνους σε όλους τους ουρανούς του  κόσμου από αεροπλάνα με κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή αεροπλάνα που ψεκάζουν τις χημικές ουσίες.
Τα ίχνη των αεροψεκασμών μπορούν να διακριθούν από τα ίχνη που είναι από αεροσκάφη αερογραμμών.
Τα αεροσκάφη αερογραμμών δεν πετάνε σε σχηματισμούς, ούτε ακολουθούν πολλές διαφορετικές πορείες, δεν κάνουν σχέδια και δεν είναι διακοπτόμενα
Οι κυβερνήσεις, όταν ρωτήθηκαν από πολίτες ή οργανώσεις:
  •                 γενικά αγνόησαν το ερώτημα ( Ιταλία, Γαλλία, ... )
  •                 όταν απάντησαν, έδωσαν αόριστες απαντήσεις, όπως ότι είναι μέρος των ερευνών για το φαινόμενο του θερμοκηπίου (USA) ή ότι είναι μέρος των ερευνών για  την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας  (Γερμανία)
Στην πραγματικότητα, ερευνούν τον τρόπο ελέγχου  του κλίματος  και όχι μόνο... κατά βούληση όπως παρεμπόδιση βροχής πάνω από την Αδριατική ή προσπάθεια ελέγχου ενός κυκλώνα.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η ικανότητα ελέγχου του κλίματος ισοδυναμεί με την κατοχή ενός όπλου μαζικής καταστροφής πιο ισχυρού και ύπουλου από τα πυρηνικά όπλα:
-τα πυρηνικά όπλα καταστρέφουν και μολύνουν με ακτινοβολία  τα πάντα στην περιοχή δράσης τους: τα έμβια όντα, το έδαφος και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές  (πετρέλαιο, μεταλλεύματα κλπ).
-η ξηρασία, οι πλημμύρες, οι κυκλώνες,  καταστρέφουν «μόνο» τα έμβια όντα, αλλά αφήνουν ανέγγιχτες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στην διάθεση των «κυρίαρχων του κλίματος».
-επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την συγκατάθεση της κοινής γνώμης (η δράση του όπλου δεν μπορεί να διακριθεί από μια φυσική καταστροφή). Αν π.χ. ξηρασία  πλήξει μια περιοχή, αυτή θα αποδοθεί σε φυσικά αίτια και όχι σε ένα κράτος που θέλει να οικειοποιηθεί τον πλούτο της περιοχής αυτής.
Τα τεχνητά σύννεφα που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς  ιριδίζουν εξαιτίας του υλικού της σκόνης που τα δημιούργησε, έχουν συχνά σχήμα και σύσταση πολύ διαφορετική από τα φυσικά σύννεφα ανάλογα με τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους και τα κύματα με τα οποία βομβαρδίζονται και πολλές φορές έχουν και τρύπες.
Τα χημικά προϊόντα για την παραγωγή των τεχνητών σύννεφων  μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα από το διαδίκτυο… και μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές!!!
Βέβαια οι σκόνες αυτές απελευθερούμενες στην ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για την υγεία.
Αυτό συμβαίνει διότι:
-Όλες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα. Τα πολυμερή είναι ινίδια πυριτίου και η εισπνοή πυριτίου προκαλεί την σιλίκωση
-Η σκόνη αλουμινίου βραχυπρόθεσμα, επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης και μακροπρόθεσμα, προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με την νόσο Alzheimer
-Η σκόνη βαρίου προκαλεί χρόνια κόπωση (μέσω χρόνιας αύξησης της μυϊκής έντασης) και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα νοσήματος…
Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις λέξεις Scie chimiche και  Chemtrail.
Στο YouTube υπάρχουν πολλά σχετικά films και ειδικότερα ένα που διδάσκει τον τρόπο διάκρισης των απλών και αθώων σύννεφων συμπύκνωσης (Contrail), που παράγονται από τα αεροσκάφη σε συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες, από τα χημικά ίχνη (Chemtrail) που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του κλίματος, …και όχι μόνο γι’ αυτό…
Καλή ιστοσελίδα εισαγωγής στο αντικείμενο είναι:
που περιέχει μια μεγάλη συλλογή links




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου