Αρχική

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Σεξ στο κρύο


Έρχεται ο χειμώνας, αλλά το σεξ είναι φανταστικό οποιαδήποτε ώρα ή εποχή
Όταν έχει κρύο όμως, δηλαδή όπως τον χειμώνα, το σεξ μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τρόπους.
Πέραν του ερεθισμού και του οργασμού που μπορεί να νιώσει κάποιος, το σεξ λειτουργεί θετικά και απέναντι στο ανυπόφορο κρύο.
Αντί λοιπόν να βάλετε μπρος τη θέρμανση ή να κουκουλωθείτε στο κρεβάτι με μια παχιά κουβέρτα, κάντε σεξ για να ζεσταθείτε, να νιώσετε το σύντροφό σας και να απολαύσετε τη θέρμη που σας χαρίζει.
Σκεφτείτε τους Εσκιμώους και τις Εσκιμώες...
Ίσως έχουν μια γενετική μετάλλαξη η οποία βοηθά.  Πιο πιθανό είναι ότι θα τους αρέσει να κάνουν έρωτα σε ένα ζεστό κρεβάτι.
Στην ερώτηση αν είναι δυνατόν με πολύ κρύο το σεξ, η απάντηση είναι ναι, αλλά το σπέρμα δεν θα είναι δυνατό και το πέος θα συρρικνωθεί από το κρύο.
Πάντως μια μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες που ζουν σε ψυχρότερα κλίματα είναι πιο πιθανό να γεννήσουν αγόρια από ό, τι εκείνες στα τροπικά κλίματα, αν και τα αγόρια είναι πιο εύθραυστα στο κρύο... Κρύα κλίματα μπορεί να οδηγήσουν σε σύλληψη αγοριών, αλλά επειδή τα αγόρια είναι πιο εύθραυστα από ό, τι τα κορίτσια στο κρύο - έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε παιδική ηλικία από ατυχήματα ή ασθένεια και υποσιτισμό. Στις τροπικές χώρες το 48,9 τοις εκατό των νεογέννητων ήταν κορίτσια. Αλλά σε πιο δροσερές χώρες, αυτό ήταν 48,7 τοις εκατό
Βιβλιογραφία
dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου