Αρχική

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν σκέφτομαι, άρα δεν υπάρχω


Το ξέρατε ότι για να πετύχετε χρειάζεται σκέψη;
Πρέπει να ξέρετε τι κάνετε. Και αυτό είναι πραγματική δύναμη.
-Η δύναμη της σκέψης είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητας.
Όσα αντιλαμβανόμαστε στο φυσικό κόσμο έχουν την προέλευσή τους στον αόρατο, εσωτερικό κόσμο των σκέψεων και των πεποιθήσεών μας. Για να γίνουμε οι κύριοι του πεπρωμένου μας, πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε τη φύση των κυρίαρχων, συνήθων σκέψεών μας. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε στη ζωής μας οτιδήποτε επιθυμούμε.
-Η ουσία της δύναμης της σκέψης.
Κάθε αποτέλεσμα που βλέπουμε στον εξωτερικό ή φυσικό κόσμο, έχει μια πολύ συγκεκριμένη αιτία η οποία έχει την προέλευσή της στον εσωτερικό ή διανοητικό κόσμο μας.
-Η δημιουργία πραγματικότητας είναι μια εσωτερική εργασία. Με την ενδοσκόπηση και την εφαρμογή αυτής της Αλήθειας, ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας, θα χαρίσουμε στον εαυτό μας τη δύναμη να δημιουργήσουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε να δούμε να γίνονται στη ζωή μας.
-Η δύναμη της σκέψης έρχεται από μέσα.
Ο νους μας είναι ένα με την μοναδική Πηγή της Παντοδυναμίας και αυτή η δύναμη είναι μέσα μας, μια άπειρη δύναμης για την οποία τίποτα δεν είναι αδύνατο και το αδύνατο είναι τίποτα.
-Οι σκέψεις μας είναι ζωντανές. 
Κάθε φορά που κάνουμε μια συγκεκριμένη σκέψη, εκπέμπεται μια πολύ συγκεκριμένη, αντίστοιχη συχνότητα ή ενεργειακή δόνηση.
-Σκεφθείτε θετικά. 
Δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα να επεξεργαζόμαστε θετικές σκέψεις για λίγο χρόνο κάθε ημέρα εάν έπειτα  σκεφτόμαστε αρνητικά ή ανεπιθύμητα για το υπόλοιπο της ημέρας.
-Με τη δύναμη της σκέψης θα αλλάξουμε τη ζωή μας.
Ο αποτελεσματικότερος και πρακτικός τρόπος να προγραμματιστεί το υποσυνείδητο μυαλό μας για επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι να μάθουμε να δημιουργούμε και να προσελκύουμε αυτά που επιθυμούμε.
-Μην Μας γίνει εμμονή η κάθε σκέψη που μπαίνει στο μυαλό μας.
Αυτό είναι εξίσου αντιπαραγωγικό. Αν επιμένουμε στις αρνητικές, ανεπιθύμητες σκέψεις μας, θα τους δώσουμε δύναμη. Δεν πρέπει να αντιστεκόμαστε στις αρνητικές σκέψεις, αλλά να τις ακυρώνουμε.
-Αντικαθιστούμε αμέσως τις ανεπιθύμητες σκέψεις. 
Για παράδειγμα εάν σκεφτούμε «δεν είμαι αρκετά καλός, δεν θα πετύχω ποτέ», το αντικαθιστούμε  με τη σκέψη «είμαι αρκετά καλός και η επιτυχία έρχεται σε μένα εύκολα».
-Ο στόχος μας δεν είναι να ελέγξουμε κάθε σκέψη.
Οι κυρίαρχες σκέψεις πρέπει να ελεγχθούν και οι τυχαίες θα γίνουν κι αυτές θετικές.
 «Όλα αυτά που είμαστε είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε σκεφθεί. Ο Νους είναι όλα. Ότι σκεφτόμαστε, γινόμαστε.

emedi life coaching
Βιβλιογραφία
mind-your-reality.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου