Αρχική

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκλειστικά για άντρες


Κόλπα που κάνουν αποκλειστικά οι άνδρες για να περνούν καλά οι γυναίκες
Φώναξε, γονάτισε και φύσα
Φώναξε! Στο σεξ ισχύει το ότι μία λέξη τροφοδοτεί χίλιες εικόνες. Οδήγησέ την με τα χέρια και με το σώμα σου σε ένα οριακό σημείο κι έπειτα ξέχνα τις πράξεις κι επικεντρώσου στα λόγια. Από εκείνη τη στιγμή δεν θα την αγγίξεις ξανά όσο κι αν το θέλει. Φώναξε! Πρέπει να είσαι περιγραφικός κι ακριβής αν θες να τη δεις να επιταχύνει άμεσα τις διαδικασίες προς την ολοκλήρωση. Μην κρύψεις τον ενθουσιασμό σου και εκφράσου ελεύθερα…
Γονάτισε! Γονάτισε μπροστά της και φίλα τη στα πόδια, και συγκεκριμένα ανάμεσα στα γόνατα και τους μηρούς, όπου υπάρχουν άπειρες νευρικές απολήξεις. Πρόσεχε μην το παρακάνεις, γιατί η περιοχή είναι τόσο ευαίσθητη, που η υπερβολική προσήλωση γίνεται γρήγορα ανυπόφορη.
Φύσα! Δώσ' της την ώθηση που χρειάζεται για να γίνει ασυγκράτητη. Ξεκίνα με ζέσταμα πριν της βγάλεις τα ρούχα. Ακούμπα τα χείλη σου στον καβάλο του παντελονιού της και πάρε συνεχείς βαθιές αναπνοές. Μόλις αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία, απομακρύνσου ελάχιστα και φύσα απαλά. Επανάλαβέ το δύο ή τρεις φορές και ανακάλυψε τα όριά της. Πρόσεξε μόνο μην καταλήξεις να σου κάνει εκείνη αέρα για να συνέλθεις από το σοκ.
Βιβλιογραφία
  • Sari Locker, The Complete Idiot's Guide to Amazing Sex
  • Barbara Keesling, The Good Girl's Guide to Bad Girl Sex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου