Αρχική

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Για πέη μικρότερα του φυσιολογικού


Σεξ για μικρά μεγέθη
Ο σωστός συνδυασμός των ερωτικών παιχνιδιών και η κατάλληλη διέγερση μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λατρέψει ακόμη κι ένα μικρό πέος.
Φυσιολογικό θεωρείται το πέος που έχει μέγεθος κατά την πλήρη στύση από 12 μέχρι 16 εκατοστά. Αν βέβαια η στύση δεν είναι πλήρης, τότε είναι δυνατό να δίνεται η ψευδής εντύπωση του μικρού πέους.
Το πέος είναι δυνατό να συρρικνώνεται σε διάφορες περιστάσεις, π.χ. όταν κάνει κρύο, στο ψυχρό ντους, όταν ο άντρας αισθάνεται φόβο, αγωνία ή ντροπή. Άντρες χωρίς αρκετή αυτοπεποίθηση νοιώθουν πολλές φορές το πέος τους να συρρικνώνεται υπερβολικά όταν τους παρατηρεί μια γυναίκα. Το ίδιο πέος μπορεί να έχει τελείως φυσιολογικό μέγεθος κατά τη στύση.
Αν κάποιος άντρας  έχει μέγεθος μικρότερο του φυσιολογικού, ίσως ανησυχεί. Είναι αλήθεια ότι το μεγάλο μέγεθος τόσο στο μήκος όσο και στο πλάτος έχει τα πλεονεκτήματά του. Ωστόσο και οι άνδρες με μεγάλο πέος αντιμετωπίζουν πρόβλημα γιατί η σεξουαλική επαφή μπορεί να είναι επώδυνη.
Ένα μικρό πέος μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα, περισσότερη ευχαρίστηση από το μεγάλο, φτάνει να χρησιμοποιηθούν οι καλύτερες στάσεις για να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο μήκος στο έπακρο.

Απαραίτητα είναι τα ερωτικά παιχνίδια πριν την σεξουαλική διείσδυση.
Οι άντρες με μικρότερου μεγέθους πέος θα πρέπει να δώσουν μεγάλο βάρος στα προκαταρκτικά ερωτικά παιχνίδια, για να φέρουν τη γυναίκα πιο κοντά στον οργασμό, πριν ακόμη διεισδύσουν μέσα της. Η διέγερση της κλειτορίδας με το χέρι ή με το στόμα πριν την επαφή, βοηθάει στην ανακούφιση του άγχους των επιδόσεων, αφού διεγείρει πολύ τη γυναίκα.

Οι σωστές στάσεις:

-Στα τέσσερα:  

Όταν εκτελείται στη σωστή γωνία, αυτή η στάση μπορεί να κάνει ακόμη και το μικρότερο πέος να φαίνεται μεγάλο. Η γυναίκα βάζει το κεφάλι και τους ώμους της σ’ ένα  μαξιλάρι. Επίσης, τοποθετείται ένα μαξιλαράκι στο ύψος των γλουτών της γυναίκας για να ανασηκωθούν. Για καλύτερα αποτελέσματα, η πλάτη του άντρα πρέπει να είναι τεντωμένη και τα πόδια του κολλημένα για να αυξάνεται η τριβή.
-Σαν φίδι:
Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα με την κοιλιά και τα πόδια της να εφάπτονται στο πάτωμα ή το στρώμα, σαν να έρπει. Τοποθετείται ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από τους γλουτούς της για να ανασηκωθούν. Ο άντρας γονατίζει πίσω της και διεισδύει χαμηλώνοντας τον κορμό του ταυτόχρονα. Για μεγαλύτερη στήριξη δική του, μπορεί να ξαπλώσει επάνω της χρησιμοποιώντας τους αγκώνες του για να στηρίζεται.
-Σαν τα αυτιά κουνελιών:
Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, ανοίγει και λυγίζει τα πόδια και φέρει τα γόνατά της όσο πιο κοντά γίνεται στα αυτιά της. Με το ένα του χέρι συγκρατεί τα πόδια της γυναίκας και με το άλλο, μπορεί να χαϊδεύει την κλειτορίδα της. 
-Σε σχήμα V:
Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, αυτός της σηκώνει τα πόδια της ψηλά κι αυτή στηρίζεται στους αγκώνες, μέχρι να πάρουν ένα σχήμα μικρού v και έπειτα αυτός διεισδύει.
-Ιεραποστολική στάση:
Απαραίτητη είναι η τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από τους γλουτούς της γυναίκας. Ακόμη αυτή μπορεί να σηκώσει τα πόδια της και να τα τοποθετήσει στο στήθος ή στους ώμους του άντρα. Αυτό θα δημιουργήσει μια γωνία του πέους στο σημείο εισόδου που θα ερεθίζει το σημείο-G της γυναίκας.
-Η γυναίκα από πάνω:
Τα πόδια της γυναίκας πρέπει να κρατιούνται ίσια και να συμπιέζει τους μηρούς της, καθώς ο άντρας κουνιέται. Καλό είναι η κίνηση να γίνεται εμπρός πίσω ή κυκλικά και όχι πάνω κάτω γιατί υπάρχει κίνδυνος το πέος αν είναι μικρό να βγει από τη θέση του. Με αυτόν τον τρόπο και η κλειτορίδα της γυναίκας τρίβεται πάνω στην ανδρική πύελο και η διέγερση είναι μεγαλύτερη.

Ενίσχυση των μυών του κόλπου της γυναίκας και αύξηση του μεγέθους του πέους με ασκήσεις Kegel.
-Γυναικεία Kegel 
Οι ασκήσεις Kegel είναι η ρυθμική σύσφιξη και χαλάρωση των μυών της κόλπου και της πυέλου. Οι μυς αυτοί χρησιμοποιούνται και για τον έλεγχο της ούρησης. Είναι οι μύες που είναι υπεύθυνοι και για τις συσπάσεις του κόλπου που νιώθει η γυναίκα κατά τη διάρκεια της κορύφωσης. Οι ασκήσεις αυτές βοηθούνστη σύσφιξη του κόλπου και ενισχύουν την διέγερση. Μπορούν επίσης να δώσουν την αίσθηση στενότερης διείσδυσης  κατά τη συνουσία και να προκαλέσουν πιο έντονες συσπάσεις κατά τη διάρκεια του οργασμού, επειδή γίνεται καλύτερη αιμάτωση. Για να μπορέσει μια γυναίκα  να ξεκινήσει τις ασκήσεις  Kegels, θα πρέπει να ανακαλύψει πώς να ελέγχει τους σωστούς μύες. Όταν ουρεί για παράδειγμα σταματά την ούρηση στο μέσο με τους κολπικούς και πυελικούς μυς. Μετά η ροή των ούρων επαναλαμβάνεται και έτσι γίνεται εξάσκηση χρήσης των σωστών μυών. Ο εντοπισμός των μυών του πυελικού εδάφους μπορεί να γίνει και με την τοποθέτηση ενός δακτύλου μέσα στον κόλπο και την έναρξη ασκήσεων σύσφιξης και χαλάρωσης των μυών γύρω από το δάκτυλο. Οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται τέσσερις ή πέντε φορές στη σειρά. 10 δευτερόλεπτα σύσπαση και 10 δευτερόλεπτα χαλάρωση. Στη συνέχεια οι ασκήσεις αυτές γίνονται εύκολα με σύσπαση και χαλάρωση των μυών. Γίνονται τουλάχιστον τρία σετ των 10 επαναλήψεων ημερησίως. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να γίνονται οπουδήποτε και οποτεδήποτε χωρίς φαίνεται. Στην εργασία, στο περπάτημα, στα ψώνια, στον υπολ γιστή κ.α. ένας γιατρός μπορεί να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την ορθή εξάσκηση των μυών της πυέλου. Η βιοανάδραση μπορεί να βοηθήσει. Τοποθετείται ένας μικρός καθετήρας παρακολούθησης στον κόλπο και γίνεται έλεγχος αν γίνεται σύσπαση των σωστών μυών και της διάρκειας της σύσπασης. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να γίνει και  ηλεκτρική διέγερση με εφαρμογή ηλεκτρικού ρεύματος στους μύες του πυελικού εδάφους. Σε περίπου οκτώ έως 12 εβδομάδες οι γυναίκες θα δουν τα αποτελέσματα.
Και συμπιέζοντας τους μυς αυτούς η γυναίκα κάνει το σεξ και για τους δύο απολαυστικότερο.
-Ανδρικά Kegel 
Οι ασκήσεις Κέγκελ συστήνονται ειδικά στους άνδρες που θέλουν να κάνουν επιμήκυνση του πέους τους. Το ιδανικό με αυτές τις ασκήσεις είναι ότι μπορείτε να τις κάνετε παντού, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Για να τις πραγματοποιήσετε, πρέπει αρχικά να προσδιορίσετε τον μυ, ''ρουφώντας'' την πυελική σας περιοχή και την περιοχή του πρωκτού προς τα μέσα και προς τα πάνω, ενώ παράλληλα σφίγγεται τον πρωκτό σας. προς τα πάνω, όσο πιο γρήγορα μπορείτε, μείνετε εκεί λίγο, χαλαρώστε και ελευθερώστε την περιοχή και πάλι. Καλό θα ήταν να κάνετε 10 ασκήσεις Κέγκελ για αρχή, στη συνέχεια 20, 30 και να τις αυξήσετε σταδιακά, φτάνοντας τις 100 ασκήσεις ημερησίως. Εγγυώνται να κάνουν τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερη, ιδίως αν κάνει και η σύντροφός σας τις ίδιες ασκήσεις, αλλά και να επιμηκύνουν το πέος σας κατά 3,5 εκατοστά περίπου.

Αν είναι τόσο μικρό το μέγεθος του πέους που  η γυναίκα δεν μπορεί να το νιώσει με τίποτα, δεν είναι κακό να γίνει μια συζήτηση για ένα ερωτικό βοήθημα. Ένας δονητής αποτελεί μια καλή αρχή. Δεν χρειάζεται η γυναίκα να διαλέξει πολύ μεγάλο δονητή που κυκλοφορεί στην αγορά, γιατί ο άνδρας θα κομπλάρει.
Βιβλιογραφία
  • "501 ερωτήσεις για το σεξ" του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου
  • http://www.everydayhealth.com
  • www.mayoclinic.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου