Αρχική

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Χρήσιμες πληροφορίες για το κινητό σας


Είναι κάποια πράγματα που το κινητό σας μπορεί να κάνει και που εσείς δεν γνωρίζετε

Ο αριθμός ανάγκης για όλον τον κόσμο είναι: 112. Αυτός ο αριθμός μπορεί να πληκτρολογηθεί ακόμη και αν το κινητό σας είναι μπλοκαρισμένο. Προσπαθήστε!
Κλειδώσατε το αυτοκίνητο ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα, ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι όπου φυλάτε άλλα; Θα τηλεφωνήσετε με το κινητό σας σε κάποιον στο σπίτι ο οποίος θα πλησιάσει στο τηλέφωνο το control των κλειδιών και εσείς το κινητό σας στην πόρτα του αυτοκινήτου και αμέσως θα ανοίξουν οι ασφάλειες.  Το ίδιο ισχύει και για το πορτμπαγκάζ.
Δοκιμάστε το! 

Εξαντλήθηκε η μπαταρία του κινητού σας; Όλα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτωσης της μπαταρίας τους και πληκτρολογώντας *3370#, αυτόματα ενεργοποιείται δίνοντάς σας ακόμη και 50% πρόσθετο γέμισμα. Όταν θα επαναφορτίσετε το κινητό σας, αυτόματα θα επαναφορτιστεί και η ρεζέρβα.  
Τι να κάνετε αν σας έκλεψαν το κινητό; Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία,  ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει. Είναι ανάγκη να αποκτήσετε το serial number του κινητού σας. Πληκτρολογήστε *#06# και στην οθόνη σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σας. Σημειώστε τον και φυλάξτε τον κάπου. Αν σας κλέψουν το κινητό, ειδοποιήστε τον παροχέα σας και δώστε του αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σας θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM. Πιθανόν να μην ανακτήσετε το κινητό σας, αλλά τουλάχιστον θα έχετε τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το σημαντικότερο είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο. Αν τώρα έχετε iPhone  η υπηρεσία ''βρείτε το iPhone μου'' κάνει άχρηστα τα κινητά για όσους τα κλέβουν, ακόμα και αν τα έχουν κλειστά, αφού οι κάτοχοί τους έχουν την δυνατότητα να τα εντοπίζουν, αμέσως!
 by PREDICT  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου